Ki vagyok, mi vagyok?

Szabó Viktor vagyok, Tiszaújvárosban élek Borsod megyében. Ezekben a percekben amik is ezt írom 2014. December 12-t írunk. 2010 December 12-én döntöttem úgy hogy Rapper leszek. Máig nem jött össze.

Időközben megjelent 4 videoklipem és 5 kislemezem amik online elérhetőek. Az ötödiket még nem sikerült befejezni, De ahogy SBM mondta: "A jó munkához idő kell, a szarhoz meg még több."

Rap és hiphop stílusban mozgok, bár ki mit mond rá. Mostanában megfogalmazódott bennem az élőzenés koncertezés és más stílusok felé való kacsingatás is jelen van, ezekből később remélhetőleg lesz is valami. Ha nem akkor is legalább többnek tűnik a Biográfiám..

Ha többre vagy kíváncsi iratkozz fel, utalj pénz, lájkolj, és feltétlen bökj meg!

Aki figyelemmel követ az úgyis tudja a fontosabb dolgokat, aki pedig nem, az kérdezzen bárhol garantálom hogy választ kap. Jöjjenek a fontosabb dolgok:

 

Ahol dolgoztam már:

RotorSound, Cultus Digital

Ahol jártam már:

Rádió35, Music Channel, Camelot Club, Cinema Rock Cafe, Budapest, Tiszaújváros, Miskolc, Miskolc Corner...

Akikkel dolgoztam már:

Spike Mc, Oxid, Mes, Anonim Mc, Horus (Children Of Distance), Marcus (HorusMarcus), Peti Junior (Most már PJR), Zoller Zsolt, Galambos Marietta, Répási Évi, Hőna D, Hard Of Distance (The Flow: Danii), Artos Csaba, Mr. Missh, Derick, Nomabis, Pressurebeatz, Animal Cannibals, Mirelion és elnézést attól aki kimaradt.

Akiket sok-sok nagy köszi illet:

Kolláth Zsolti, Plósz Józsi, Spike, Hőna Dávid, Kiss Gergely úrfi, Mirelion, Galambos Marietta, Répási Évi, Daniék, Horus és csapata, Marcus, Anonim Mc, Peti Junior, és még sorolhatnám.